Category: Aktuale

500 shqiptarë të Preshevës në sfidën e Beogradit

Nga Lugina e Preshevës, një krahinë brenda territorit të Serbisë, e populluar nga shqiptarët, vjen lajmi se janë blerë rreth 500 bileta per ndeshjen...

Gjenden mbi 1500 fishekë në Konçul!

Policët e stacionit policor të Bujanocit, në një aksion të përbashkët me agjencinë informative për siguri (BIA), të mërkurën, kanë gjetur në një hapsirë...

Aktivistë nga Presheva kanë filluar fushatën “Thuaj JO, Jonuz Musliu për kryetar“

Aktivstë nga shoqëria civile të Komunës së Preshevës e kanë bërë publike që sot nismën e fushatës “Thuaj JO, Jonuz Musliut për kryetar” . Valon Arifi,...

Destani mohon: Musliu nuk është kandidat i përbashkët për kryetar të Këshillit Nacional

Skender Destani, kryetar i Bashkimit demokratik të Luginës, në deklaratën e dhënë për agjensionin Tanjug, ka mohuar që Jonuz Musliu është kandidat i...

PDSH, PD LPD, RD dhe BDL, për Jonuzin kryetar!

Partia Demokratike Shqiptare, Partia Demokratike, Lëvizja për Proges Demokratik, Rilindja Demokratike dhe Bashkimi Demokratik i Luginës, kanë nënshkruar...

Beqiri u takua me diplomatin amerikan Jeremy Long!

Kryetari i Këshillit  Kombëtar Shqiptar, Galip Beqiri, u takua sot në selinë e KKSH-së në Bujanoc  me përfaqësuesin e ambasadës amerikane Jeremy Long. Gjatë...

Pas 68 vitesh një kryeministër shqiptar viziton Beogradin!

Kjo vizitë u bë e mundur nga një përmirësim i marrëdhënieve mes Serbisë dhe Kosovës. Kryeministri, Edi Rama do të shkojë më 22 tetor në Beograd, vizita e...

PDSH përkrahë PVD-së për zgjedhje të KKSH-së?

Partia Demokratike Shqiptare e Ragmi Mustafës, drejt krahut të Partisë për Veprim Demokratik për zgjedhjet e Këshillit Kombëtar Shqiptar, të parapara për 26...

Fillon viti i IV akademik i Fakultetit Ekonomik të Suboticës, parelelja në Bujanoc!

Edhe zyrtarisht, sot ka filluar viti i ri akademik në Fakultetin Ekonomik të Suboticës, paralelën e ndarë në Bujanoc. Mysafir të shumtë, nga Universiteti i Novi...

Kryetari i KKSH-së Galip Beqiri, sot ka pritur në takim ambasadorin e OSBE-së në Beograd, Peter Burkhard

Nëpërmjet një kumtese për media, shërbimi për informim pranë KKSh-së, njofton se, kryetari Galip Beqiri, sot ka pritur në takim, ambasadorin e OSBE-së në...