Category: Aktuale

Konkurs për “Punësimin e vajzave të reja në sektorin e TI”

Në kuadër të projektit “Punësimi i vajzave të reja në sektorin e teknologjisë informative TI” organizata “Iniciative qytetare” shpall: KONKURS Për...

Gjaqet që po falen në Kosovë: Anton Çeta quhet sot Fatmir Latifi, “hoxha i pajtimit” (FOTO)

Ai është një hoxhë që nuk e ka një dorë. E ka lënë në luftë kur ishte në rradhët e UçK-së; e sot, me atë dorë bën që të bashkohen duart e pajtimit....

Hapet konkursi i edicionit të pestë të “PreFotos” në Preshevë

Më 14 nëntor 2015 (e shtunë) ora 19:00 në Shtëpinë e Kulturës “Abdulla Krashnica ” – Preshevë ftojmë të gjithë fotografët, artistët dhe...

Halimi uron lidershipin kosovar për ratifikimin e MSA-së!

Kryetari i PVD, Riza Halimi, përgëzoi udhëheqjen më të lartë të Kosovës me rastin e ratifikimit të Marrëveshjes për Stabilizim dhe Asocim në Parlamentin e...

Preshevë: Manipulimi Me Pronën E Shenjtë Të Bashkësisë Islame, pse BIK-u hesht!?

Avokati nga Presheva, Ejup Kamberi, përmes një njoftimi, ka bërë të ditur se kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame, Fikret Limani, ka tërhequr padinë në...

PVD: Mashtrimet tendencioze të pushtetit lokal

Po të ishte PVD në pushtet ky projekt do të realziohej pa kërkuar as edhe një qindarkë nga banorët e Malësisë së Bujanocit, sepse komuna ka dhe duhet të...

Lutfi Haziri hapi zyrtarisht projektin e rrugës Gjilan-Bujanoc, me kosto prej 900 mijë eurosh

Ka nisur sot ndërtimi i rrugës me katër korsi Gjilan-Bujanoc, projekt ky, i cili, implementohet me finacim qind për qind të Komunës së Gjilanit. Hapjen zyrtare...

KDNJ mbi integrimin e shqiptarëve nëpër institucione shtetërore!

Këshilli për të Drejtat e Njeriut, me mbështetjen e Ambasadës së Zvicrës dhe Fondit për Shoqëri të Hapur në Beograd, fillon realizimin e projektit:...

Ai që donte me e drejtu Bujanocin, sot del para gjykatës për keqpërdorim të pozitës zyrtare!

Gjykata Themelore në Gjilan ka njoftuar se sot do të mbahet seancë gjyqësore ndaj ish-kreut të Kamenicës, Shaip Surdulli, i dyshuar për veprën penale...

Zgjedhjet në Turqi – Partia AK e presidentit Erdogan me fitore bindëse!

Sipas rezultateve paraprake Partia për Drejtësi dhe Zhvillim (Partia AK) kryeson zgjedhjet legjislative me 50,4%, duke siguruar që tani mandatin e qeverisjes së...