Cakaj: Jemi në pritje për hapjen e konsullatës shqiptare në Bujanoc

Ministri për Europë dhe Punë të Jashtme të Republikës së Shqiprisë, Gent Cakaj ka deklaruar se janë në pritje të përgjigjes pozitive për hapjen e konsullatës së përgjithshme shqiptare në Bujanoc.

Ai në një postim në Facebook ka shkruar se hapja e kësaj konsullate do të ndikojë në mbështetjen dhe forcimin e lidhjeve me shqiptarët e Luginës së Preshevës.

“Bujanoc. Aty ku ende presim të marrim një përgjigje pozitive për të çelur Konsullatën e Përgjithshme të Republikës së Shqipërisë, për t’i shtrirë dorën e mbështetjes e për të forcuar lidhjen tonë me shqiptarët e gjithë Luginës” – ka shkruar ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *