Buxheti i TK-së për 2015-ten pa ndryshime të mëdha!

228

Buxheti i paraparë për Trupin Koordinues, me projeksionin e Buxhetit të Serbisë për vitin 2015-të, parashihet të jetë në total prej 414.232.000,00 dinarëve.
Për projekte infrastrukturore prë tre komunat Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë 250 milion dinarëve, ndërsa,
subvencione për bizneset lokale 48.242.000,00 dinar.
Rrogat e punëtorëve të Trupit Koordinues, parashihen 18.525.000,00 dinarëve, ndërsa për
shpenzimet e rrugës të shërbimit të Trupit Koordinues, janë paraparë 15.263.000,00 dinar./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *