“Bujanovcalitë e Zvicrës” dhurojnë 2 mijë franga zvicërane për familjet e prekura nga termeti në Shqipëri – apelojnë tek anëtarësia e vet që t’i bashkangjiten iniciativës

405

Asociacioni Qyetatra Bujanoci me seli në Zvicër, ka ndërmarr një aksion solidar me viktimat dhe familjet e prekura nga termeti i së martes në Shqipri.

Ky asociacion që tubon bujanocasit në Zvicër, ka ndarë 2 mijë franga zvicërrane në ndihmë të atyre familjeve që pësuan nga termeti.

Gjithashtu, kryesia e këtij asociacioni, ka apeluar tek të gjithë anëtarët e vet, që në mënyra vullnetare t’i bashkangjiten kësaj iniciative për t’i ndal në ndihmë bashkëmbasve shqiptarë.

Për më tepër, Asociacioni Qytetar Bujanocit është paraqitur përmes një shkrimi, ku kaparaqitur nismën për solidaritet më Shqipërinë.

Në shkrim, thuhet:

Të solidarizohemi me Shqipërinë!

Të nderuar bashkëqytetarë të Bujanocit.

Pas ngjarjeve të fundit në Shqipëri, ne Asociacioni Qytetar Bujanoci, kemi ndërmarr një iniciativ për ndihmë financiare.

Asociacioni Qytetar Bujanoci nga buxheti saj përveç që do të kontribojë me një shumë prej CHF 2’000.00, po ashtu apelojmë edhe tek ju si anëtarë që sa do pak në mënyrë vullnetare të i bashkangjitemi kësaj iniciative vullnetare ndaj bashkëkombasëve tanë.

Grumbullimi i mjetëve do të filloj nga sonte e deri më 08.12. 2019.
Mjetet e grumbulluara do t’i dërgojmë në Shqipëri në emër të Qytetarëve të Bujanocit.

Më poshtë i gjeni të gjitha informacionet e nevojshme të xhirollogarisë:

ZAHLUNGSEMPFÄNGER:
Asociacioni Qytetar Bujanoci
Floraëeg 7, CH-7310 Bad Ragaz

IBAN: CH 10 0900 0000 1 508 4262 9

SËIFT CODE/BIC: POFICHBEXXX

ZAHLUNGSZËECK: Donacion për Shqipërinë

Me Respekt

Kryesia e Asociacionit Qytetar Bujanoci
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *