Bujanocasi kapet me 26 gramë narkotik, i caktohet mbajte për 48 orë

618

Pjestarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme në Vranjë arrestuan T. Sh. (1996) nga afërsia e Bujanocit, për shkak të ekzistimit të bazës për dyshim se ai kreu veprën penale të prodhimit dhe tregtimit të paautorizuar të narkotikëve, shkruan Bujanovacke, transmeton LuginaLajm.

Sipas deklaratës, policia është në shtëpinë e T.SH. ka sekuestruar 26.6 gram marihuanë.

Gjithashtu dyshohet se T.SH., kishte  shitur 24.9 gramë narkotikë një 27 vjeçari, të cilët më pas i’u janë shitur një 23 vjeçari.

Sipas urdhrit të Prokurorisë së Lartë Publike në Vranjë, të dyshuarit T. SH. i është caktuar ndalimi prej 48 orë, pas së cilës, dhe do ti ngritet një padi për vepër penale.

Gjithashtu sipas urdhrit të prokurorisë kompetente, padi penale do të ngritet kundër një burri njëzet e shtatë vjeç për prodhimin dhe tregtimin e paautorizuar të barnave narkotike, dhe kundër njëzetvjeçarit për posedimin e paautorizuar të barnave narkotike./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *