Bujanocalit e Zvicrës ndihmojnë bashkëvendasit e tyre me pako ushqimore në prag të festë së Fiter Bajramit (FOTO)

443

Përmes një njoftimi të publikuar në faqen zyrtare, Asociacioni Qytetar Bujanoci me seli në Zvicër, ka njoftuar se paratë e tubuara të vitrit i kanë deleguar për ndihmë për bashkëvendasit e tyre në Bujanoc, në prag të festës së Fiter Bajramit.

“Me mjetet e grubulluara (3.490 franga zvicërane), janë shpërndarë 130 paketa më gjëra ushqimore për familjet në nevojë në qytetin e Bujanocit” – thuhet ndër të tjera në njoftimin e publikusr nga Asociacioni Qytetar Bujanoci.

Gjithashtu AQB, ka falenderuar tejmase edhe aktivistët lokal nga Bujanoci për punën e bërë në shpërndarjen e paketave.

“Bashkëvendasët tanë në Bujanoc i falënderojmë për punën e kryer me shumë kujdes” – thuhet në publikimin e AQB.

Në vazhdim, po u’a paraqesim të plotë njoftimin e Asociacionit Qytetar Bujanoci:

Njoftim në lidhje me Vitrat 2020

Të nderuar anëtarë të Asociacionit Qytetarë Bujanoci

Siç ju kemi njoftuar më heret, për grumbullimin e Vitrave në mënyr të organizuar nga AQB në Zvicër, ju informojmë dhe njëherit ju falënderojmë të gjithë juve që vitrat për këtë vitë i dërguat në konton e AQB .

Deri dje më datën 22.05.2020 kemi grumbulluar 3490.-CHF

Me mjetet e grubulluara dhe me ndihmën e disa bashkëvendasëve tanë në Bujanoc që i falënderojmë për punën e kryer me shumë kujdes, janë shpërndarë 130 paketa më gjëra ushqimore për familjet në nevojë në qytetin e Bujanocit

Në emër të Bordit dhe të gjithë anëtarëve të Asociacionit ju urojm Fitër Bajramin

Me respekt dhe nderime Bordi i Asociacionit
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *