Bujanoc: Shpallet konkursi për shoqërinë civile, aplikacionet pranohen deri më 8 mars

403

Komuna e Bujanocit, gjegjësisht, Komisioni për shoqata të qytetarëve i Komunës së Bujanocit në mbledhjen e mbajtur më 06.02.2019, ka shpall konkurs për për financimin e programev vjetore dhe projekteve të shoqatave të qytetarëve  me seli në territorin e Komunës së Bujanocit.

Konkursi në fjalë, do të jetë i hapur deri më 8 mars, ndërsa shuma e përgjithshme e mjeteve dedikuar për ketë linjë buxhetore, është  3 milionë dinarë.

Në vazhdim ju sjellim linkun e plotë të konkursit: https://bujanovac.rs/2019/02/07/konkursi-publik-per-ndarjen-e-mjeteve-nga-buxheti-komunes-se-bujanocit-per-vitin-2019-per-programet-vjetore-dhe-projektet-e-shoqatave-te-qytetareve/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *