Bujanoc: Sekretarët shtetëror Brajoviq dhe Boshnjak takim pune me përfaqësuesit e mediave lokale

306

imageNë vizitë e sotme që i bënë komunës së Bujanocit, dy sekretarët shtetëror, Nino Brajoviq dhe Ivan Bošnjak, takuan edhe përfaqësuesit e mediave lokale të Bujanocit.
“Transparencë në konkurse, vlerësim të drejt të projekteve dhe rritje të buxhetit për informim në nivel lokal dhe ate qëndror”, ishin kërkasat e pjestarëve të mediave lokale të Bujanocit.
Në takim, morrën pjesë edhe përfaqësuesit e shoqatës së pavarur të gazetarëve serbë “NUNS” dhe ata të departamentit të mediave pranë OSBE.
Gordana Jankoviq nga OSBE, premtoi se: “OSBE së shpejti do të angazhoi trajner për përpilimin e projekteve në fushën e informimit, në kohën kur Ministria e Kulturës dhe Informimit shpall konkurse për mediat e pakicave nacionale./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *