Bujanoc: Mblidhet shtabi i sigurisë dhe emergjencave: “Situata e qetë dhe stabile”

296

Me paralajmërimin e daljes së avullit të nxëhtë, dhe nxehjes së tokës në oborrin e fabrikës “GUMOPLASTIKA”, sot në një mbledhje urgjente, është takuar shtabi i sigurisë dhe emergjencave të komunës së Bujanocit.

Në ketë mbledhje, gjendja aktuale  u cilësua e qetë, por që, së shpejti duhet të përfundojnë ekzaminimi i nënshtresave të tokës, nga ku po del avull i nxeht me aromë të mineraleve./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *