Bujanoc: Avokati komunal drejt pensionimit – Këshilli komunal shpall konkurs për avokatin e ri (FOTO)

400

Në seancën e sotme të XI me rradhë të Këshillit komunal të Komunës së Bujanocit, është shpall konkursi për Avokatin publik të Komunës së Bujanocit.

Deri te shpallja e konkursir për Avokatit e ri të Komunës së Bujanoc, ka rezultuar pasi që avokati aktual Rade Ristiq, ka plotësuar kushtet për pension.

Në ketë seancë e cila është duke vazhduar edhe më tutje, ka emëruar edhe anëtarët e komisionit për shqyrtimin e dokumentacionit aplikues me: Fadil Alitin, Enis Salihin dhe Rade Ristiq, që të tre juristë të diplomuar./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *