Brnabic: Presim që të mërkurën Shtabi për Situata të Jashtëzakonshme të vendos mbi hapjen e pikëkalimeve kufitare me Kosovën

1597

Kryeministrja serbe Ana Brnabic, ka deklaruar se Shtabi i Krizave do të shqyrtojë të mërkuren, çështjen e hapjes së vendkalimeve ndërmjet Serbisë dhe Kosovës.
“Unë do të insistoj që ajo të zgjidhet sa më shpejt të jetë e mundur, kjo është në interesin tonë më të madh.” Do ta shohim nëse do ta mund t’a zgjidhim të mërkuren këtë çështje” – tha Brnabic para gazetarëve.

Megjithate, ende nuk ka ndonjë konfirmim zyrtar nga Qeveria e Kosovës në lidhje me hapjen e pikëkalimeve kufitare me Serbinë./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *