Britanikën në takim te Arifi; Plani 7 pikësh, pjesë e diskutimeve

Kryetari i Komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, gjatë ditës së sotme ka pritur në takim sekretarin e parë politikë në Ambasadës së Britanisë në Beograd, Ëilliam Hopkinson.

Arifi me përfaqësuesin e  Britanisë së madhe në Beograd, kanë biseduar për situatën politike në Bujanoc, si dhe për zgjedhjet parlamentare të 3 prillit. Gjithashtu në ketë takim u bisedua edhe për dialogun e filluar së fundmi, nga ku plani 7 pikësh, është pjesë e diskutimeve./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *