Bosne dhe Hercegovinë: Gjarpëri futet në fushë, ndërpritet loja (VIDEO)

280

Një ngjarje e pazakontë gjatë vikendit të kaluar ka ndodhur në Bosne dhe Hercegocinë.

Siç shkruan alo.rs, gjatë një loje të futbollit në mes të Ozrenit dhe Mineralit të një ligë rajonale në Bosne, një gjarpër ka hyrë në fushën e lojës, me ç’rast, loja është ndërprer.

Futbollistët nikoqir të Ozrenit, kanë vërejtur gajrpërin kur është futur në fushë, ndërsa më pas kanë identifikuar se bëhet fjalë për gjarpër jo helmues.

Kjo ngjarje, shënon një ngjarje të pazakontë në futbollin boshnjak, kur kihet parasysh se deri më tani nuk është future ndonjë zvaranik./Lugina-Lajm/

Utakmica je nakratko bila prekinuta, dok se sa terena uklonila zmija.

Publicerat av ФК "Минерал" Бања Врућица den 7 april 2018
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *