Bordi i RTK-së, shkakron drejtorin e përgjithshëm, Ngadhnjim Kastrati

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës në një mbledhje të mbajtur sonte ka shkarkuar drejtorin e përgjithshëm të televizionit publik, Ngadhnjim Kastratin.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë Kastrati.

Ai tha se njoftimin për shkarkim e mori nga anëtarët e bordit të RTK-së.

Kastrati tha se nuk ka qenë i informuar për procedurë të shkarkimit dhe as nuk ka pasur në rend dite pikë për shkarkimin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *