BL e Tërnocit nderon me Mirënjohje ish kryetarin Galip Beqiri (FOTO)

Kryetari i Bashkësisë Lokale të Tërnocit, Mustafë Alishani, në koktejin e fundvitit ka nderuar me Mirënjohje për angazhimin e tij, ish kryetarin e Bashkësisë Lokale të Tërnocit, njëherishr ish kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptr, Galip Beqiri.

Profesori i sociologjisë, Galip Beqiri ka udhëhequr me Bashkësinë lokale përgjatë viteve të 90’ta, kohë kjo shumë e vështirë për shqiptarët në përgjithësi përfshirë edhe Tërnocin dhe banorët e sajë.

Përveç Bashkësisë lokale, ish drejtori i Bibliotekës së qytetit, Galip Beqiri ka dhënë kontribut edhe me pjesmarrjen e tij në Këshillin e pajtimit, ishte pjesë e proceseve humanitare dhe pjesë e procesit gjatë luftës së UÇPMB-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *