“BIVODA” prezenton edhe dy pije të reja freskuese “Limunada” dhe “Multifruit” – kompania në nivel vjetor, prodhon mbi 20 milionë litra pije freskuese (VIDEO)

258

Një konferencë për media që që u mbajt sot në fabrikën e pijeve joalkoolike “BIVODA” në Rakoc të Bujanocit, janë prezentuar edhe dy prodhime të reja “Lemonade” dhe “Multifruit” të vëllimit 1.5 litra, me çmin të shitjes rreth 50 dinarëve në treg.

Duke folur për gjendjen në “BIVODA”, drejtori Zafiroviq, tregoi për ecurinë e suksesshme për dy decenie të fabrikës që aktualisht numëron rreth 100 punëtorë.

Drejtori i fabrikës “BIVODA”, Nenad Zafiroviq, prezantoi një projekt gjashtëmujor të kompanisë “Bivoda”, i cili u krye pas një bashkërendimi në mes të menaxhmentit të kompanisë, punonjësve, klientëve, furnitorëve, si dhe organeve thera menaxhuese, udhëzimet dhe sugjerimet e të cilëve ndihmuan në fund për të prodhuar produkte që janë në linjë të re me imazhin dhe reputacionin e kompanisë “Bivoda”.

“Si një përpjekje dhe rezultat i veçantë ne përfundojmë duke theksuar koston e produkteve të reja, kjo është arsyeja pse furnizuesit tanë që kanë kuptuar të gjithë projektin dhe me të cilët kemi arritur në një çmim të shitjes me pakicë prej rreth 50 deri 55 dinarë për një shishe prej 1.5 litra, meritojnë më shumë kredinë” – ka deklaruar drejtori Zafiroviq.

“Produkte të reja, si të tjerët, do të prodhohen në pajisjet moderne të prodhuesve botërorë që ne tashmë i posedojmë: KRONES, BËT, VAN DER MOLEN, LANXESS, me një kapacitet prej 18,000 litra për orë orë, gjë që i mundëson asaj të aplikojë teknologji me cilësi të lartë në shishe uji dhe pije joalkoolike” – shtoi Zafiroviq.

“Në pjesën e cilësisë për sa i përket standardizimit të sistemit të biznesit në menaxhimin e menaxhimit të cilësisë Bivoda – ISO 9001 dhe HACCP u implementuan. Në vazhdimësi, Bivoda është duke punuar në mirëmbajtjen e vazhdueshme dhe përmirësimin e sistemit të cilësisë” – deklaroi Nenad Zafiroviq, drejtor i fabrikës së prodhimit të pijeve akloolike “BIVODA” në Bujanoc.

“Ju lutemi vini re se produktet BIVODA janë fituesit e shumë çmimeve dhe njohjeve për cilësinë e arritur në Panairin Ndërkombëtar Bujqësor në Novi Sad dhe panaire të tjera’ – shtoi drejtori Zafiroviq.

“Këtu mund të mburremi gjithashtu se jemi një grup i vogël i ndërmarrjeve përgjegjëse të korporatave. Në konkurrencën e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme në vitin 2007, ne u vlerësuam SCC si një kompani që kujdeset për konsumatorët, punonjësit e tyre, komunitetin lokal dhe segmente të tjera të shoqërisë”

Nga ana tjetër, drejtori i prodhimit Sërgjan Nedelkoviq, shpjegoi se këto dy linja të prodhimit do t’i përshtaten linjave aktuale, edhe pse janë të vëllimit 1.5 litrave.

“Gjatë vitit të kaluar kemi prodhuar 22.3 milionë litra pije, ndërsa për ketë vit, planifikojmë që deri në përfundim të vitit kalenderik, do të kemi prodhim rreth 20 milionë litra pije freskuese” – tha Nedelkoviq.

“Në nivel nivel vjetor kemi prodhim nga 1.8 deri në 2.8 litra pije joalkoolike” – shtoi Nedelkoviq.

Snezhana Stoshiq, udhëheqëse e financave, njoftoi se paga mesatare, sillet rreth 48.000 dinarëve, derisa punëtorëve u janë paguar të gjitha regreset.

Sipas udhëheqësisë, prodhimet e “BIVODA”-s janë prezente në tregun serb me 4%, derisa kanë pushtuar tregun e rrethit të Pçinjës me afro 70% të shitjeve./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *