BIPMB fton të gjithë mësimdhënësit e lëndës fetare të paraqiten për vende pune nëpër shkolla për vitin akademik 2019/2020

440

“Bashkësia Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegjë (BIPBM) bënë thirje të hapur për të gjithë kanditatët e interesuar për vende pune mësimdhënës të lëndës fetare për shkollat fillore dhe të mesme në Luginë të Preshevës për vitin akademik 2019/2020” – thuhet në njoftimin e BIPBM, përcjell LuginaLajm.

BIPMB, gjithashtu, kërkon që të interesuarit, të sjellin këto dokumente sin ë vijim:

  1. Diploma ( fotokopje )
  2. 2- Çertifikata
  3. 3- Nështetësia ( të mos jetë më e vjetër se 6 muaj)
  4. 4- Biografinë (CV) dhe
  5. 5- Kërkesë drejtuar BIPBM-së.
  6. Mësimdhënësit të cilët kanë ushtruar detyrën e profesorit në vitin akademik 2018/2019, janë të obliguar të i përgjigjen konkursit dhe ta plotësojnë formularin e aplikimit.

“Afati i fundit për dorëzimin e dokumenteve është deri më datë 25.07.2019, çdo ditë pune, nga ora 10:00 deri në orën 15-00, në zyrën e KBI- së në Bujanoc, rruga e Kosovës. Kontakt tel: 0690334093 Njofton Shërbimi Informativ pranë BIPBM” – përcjell LuginaLajm.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *