Bie Qeveria Kurti

223

Me 82 vota për dhe 32 kundër, deputetët e Parlamentit të Kosovës kanë miratuad mocionin e Qeverisë Kurti.

Kjo është qeveria më jetëshkurt nga paslufta në Kosovës, me vetëm 50 ditë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *