Lugina-Lajm

“Dveri” kërkon të vendoset rendi kushtetues në Tërnoc dhe Preshevë!

Lëvizja “Dveri”nga Vranja, i ka dërguar letër kryeministrit serb, Aleksandar Vuçiq, në të cilën vlerësohet, se të mbështet nga serbët e jugut të...

Edi Rama legjitimoi politikën e PVD-së dhe partnerëve të saj

Kryeministri i Republikës së Shqipërisë, Edi Rama, gjatë fjalimit të mbajtur në Shtëpinë e kulturës në Preshevë, legjitimoi politikën e PVD-së duke e...

Edi Rama në Top Story, sqaron detajet nga vizita e Beogradit dhe të Preshevës

Kanë kaluar dy ditë, por vizita e Kryeministrit Rama në Beograd dhe në Preshevë vazhdon të dominojë me komente dhe analiza, por edhe me mendime të njerëzve të...

Martirët e Bujanocit!

Nga opusai i krijimtarisë së larmishme të Xhahit Ramadanit, për lexuesit zgjodhëm ca poezi të ti, kushtuar Bujanocit të dashur dhe Bujanocasve. Që nga mosha...

Rizik od radionuklida zanemarljiv

Pre više od 15 godina, municija sa osiromašenim uranom korišćena je na pet lokacija kod Vranja, Bujanovca i Preševa. Sva ta područja su dekontaminirana, uklonjeni...

Lamtumira e fundit pë tre anëtarët e familjes Hamidi! (Video)

Ditën e martë tre familjarët nga Presheva kishin marrë rrugën për në Tiranë, rrugë kjo e cila do të ishte pa kthim.Dita e martë ora 15:00 Presheva do të...

Skender Destani “ndërroi” mendje!

Zëvendëskryetari i komunës së Preshevës, Skender Destani, duket se ka “ndërruar” mendje, kur bëhet fjalë për kryeministrin e Shqiprisë, Edi Rama. Destani,...

Kryeministri Rama: Mbështesë deputetët shqiptarë në përfaqësimin e shqiptarëve në parlamentin republikan, uroj KKSH-në për punën e bërë në sjelljen e Abetares në Luginë!

Kryeministri Edi Rama, në fjalimin e tij sot drejtuar qytetarëve shqiptarë në Preshevë, përgzoi partinë e cila po i përfaqëson interesat shqiptare në...

Nagip Arifi pos Mira Markoviqit, kë do ta shpalle “qytetar nderi” të Bujanocit?!

Komuna e Bujanocit, as pas shumë vjetësh që po udhëhiqet nga kryetari Nagip Arifi, nuk ka shpallur ende asnjë figurë të madhe shqiptare “qytetar...

Edi Rama stigao u Preševo

Albanski premijer Edi Rama stigao je pola sata pre podneva u Preševo, gde se u zgradi opštine sastao s predstavnicima političkih lidera Albanaca iz Bujanovca,...