Lugina-Lajm

Jonuz Musliu vs Galip Beqiri, sondazh në 24 orët e fundit!

Në kuadër të zgjedhjeve për Këshillin Kombëtar Shqiptar, web-portali LuginaLajm, ka filluar me sondazhin e fundit reth këtyre zgjedhjeve. Nga pesë lista...

Shaip Kamberi: Kryetarit të komunës së Bujanocit as Rusia nuk mund të i ndihmoje më!

Në kuadër të fushatës parazgjedhore të vlefshme për Këshillin Kombëtar Shqiptar, po zhvillohen debate dhe sulme kundrejt njëri-tjetrit. Protagonist është,...

Samolica do ti thotë stop politikave demagogjike

Koalicioni për të drejtat e shqiptarëve (PVD-UDSH) ka vazhduar sonte fushatën zgjedhore me një tubim në Samolicë, ku është shpalosur programi zgjedhor I këtij...

Halimi kritikon shtetin për mosangazhim për të mbrojtur shqiptarët nga stihia nacionaliste

„Shqiptarët duhet të mbrohen gjithkund ku jetojnë dhe ky është obligim kushtetues i shtetit“, ka theksuar deputeti Riza Halimi, në paraqitjen e tij të sotme...

PVD dhe UDSH si tradicionalisht në Letovicë dhe Nesalcë!

Koalicioni për të drejtat e shqiptarëve i përbërë nga PVD dhe UDSH, u prit tashmë si tradicionalisht në fshatrat Letovicë dhe Nesalcë të komunës së...

Bujanoc: KONTRATA SATANIKE!

Në tubimin paraelektoral me banorët e Malësisë së Bujanocit, Partia Demokratike e Nagip Arifit, kërkoi “ashiqare” votën e malësorëve, për zgjedhjet...

Avdyli: Lugina e Preshevës, territor shqiptar i okupuar nga “Serbia e Madhe”

Profesor Doktor Ramiz Avdyli mendon se Lugina e Preshevës është një territor shqiptar, por i okupuar nga “Serbia e Madhe”. “Lugina e Preshevës...

Malësisë së Bujanocit, do t’iu kthehet dinjiteti shqiptar!

“Banorëve të fshatrave të Malësisë së Bujanocit (Breznicë dhe Muhoc), pas 26 tetorit, do të nis të i kthehet dinjiteti shqiptar, i humbur nga pushtetarët...

Koalicioni për të drejtat e shqiptarëve, mbarshëm në Osllarë!

Nëpërmjet faqes zyrtare të rrjetit social facebook, Partia për Veprim Demokratik në Bujanoc, ka shkruar për fushatën parazgjedhore të mbajtur sonte në fshatin...

“Kishim të drejtë, vazhdojmë tutje”, shkëlqyeshëm!

“Koalaicioni për të drejtat e shqiptarëve” i përbërë nga Partia për Veprim Demokratik dhe Unioni Demokratik Shqiptar, sot edhe zyrtarisht kanë nisur...