Lugina-Lajm

“BIVODA” prezenton edhe dy pije të reja freskuese “Limunada” dhe “Multifruit” – kompania në nivel vjetor, prodhon mbi 20 milionë litra pije freskuese (VIDEO)

Një konferencë për media që që u mbajt sot në fabrikën e pijeve joalkoolike “BIVODA” në Rakoc të Bujanocit, janë prezentuar edhe dy prodhime të reja...

Kryetarit Ragmi Mustafa nuk i trembet syri nga akuzat e Beogradit: “Nuk i nënshtrohemi presioneve, shantazheve dhe kërcënimeve – jemi të gatshëm për bashkëpunim ndërinstitucional”

  Pas akuzave të një ditë më parë të ministrit, Branko Ruzhiq, se kryetari i Këshillit Komvëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa, po keqëpërdor institucionin për...

KDNJ zhvillon tryezën me temë: “Liria e shprehjes së religjionit, si pjesë e të drejtës elementare” – panelistët vlerësojnë përparim në shprehjen e besimit fetar

Këshilli për të Drejtat e Njeriut ka mbajtur të enjten në zyrat e OSBE-së në Bujanoc tryezën me titull “Liria e shprehjes sё religjonit, si pjesё e tё...

Ministri Branko Ruzhiq kritikon ashpër dekleratën e Ragmi Mustafës: “Qëndrimet e juaja politike janë në kundërshtim me interesat shtetërore të Serbisë”

Ministri i Administratës shtetëore dhe Vetëqeverisjes Lokale, Branko Ruzhiq, ka kritikuar dekleratën e fundit të kryetarit të Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi...

Fake profili “Bardhyl Demir Qazimi” kërcënon me vdekje, kryetarin e komunës Shaip Kamberiu dhe ate të KKSH-së Ragmi Mustafa (FOTO)

Partia për Veprim Demokratik, ka njoftuar se fake profili “Bardhyl Demir Qazimi”, ka kërcënuar me likuaidim fizik, kryetarin e Komunës së Bujanocit, Shaip...

U promovua libri “MONOGRAFIA E TËRNOCIT” të autorit Emrullah Lutfiu (FOTO)

Në ambientet e shtëpisë së kulturës në Bujaboc, sot u promovua libri “MONOGRAFIA E TËRNOCIT” – Një rrjedhojë e fshatit më të madh shqiptar, të...

Ja udhëheqja e “Nemačka Mašinas” preshavare: NP “Moravicës” i’a ndërpresin rrymën elektrike për shkakë të borxhit të madh

Për shkakë të borxhit të madh, punëtorët e Elektrodistribucionit të Serbisë, rreth orës 11:00h të ditës së sotme, i kanë ndërprerë rrymën elektrike,...

Kryeshefi Enver Ramadani dorëzon projekt-dokumentacionin e kanalizimit dhe sistemit fekal kryetarit të BL të Osllarës, Agim Hajredini (FOTO)

Sot edhe zyrtarisht, kryeshefi për investime dhe zhvillim pranë administratës komunale, Enver Ramadani, i ka dorëzuar projekt-dokumentacionin e kanalizimit dhe...

Çertifikohet lista e PVD-së në Medvegjë-bartës i listës Florim Sahiti (DOKUMENT)

Partia për Veprim Demokratik, ka njoftuar se Komisioni komunal zgjedhor në Medvegjë, ka çertifikuar listën zgjedhore të PVD-së. “Komisioni komunal zgjedhor në...

KKSH kërkon përjashtimin e shqiptarëve nga masat reciproke të Kosovës

Pas denoncimit në Këshillin Kombëtar Shqiptar nga qytetarët e Luginës së Preshevës për kundër-masat apo masat reciproke për mos njohje të pasaportave të...