Asnjë pozitiv me koronavirus në Bujanoc – ky është Raporti ditor i Shtëpisë së shëndetit

Në territorin e Komunës së Bujanocit deri më 26.12.2021, janëregjistruar 2.594 raste pozitive të infektuarë me COVID-19.

Në periudhën nga 01.12.2021 deri më 26.12.2021 numri gjithsejt i kontrolleve është 1.858 persona, prej të cilave:

Të rritur 1.353 (707 persona në kontrollin e parë dhe 646 kontrolle dyta)
Fëmijë 505 (266 fëmijë në kontrollin e parë dhe 239 nëkontrolle dyta)
Pacientë të testuar me PCR metodën në institucionin tonëjanë 33 persona. Rezultatet të arritura nga tetsimi me PCR test – 0 pozitiv.
Pacientë të testuar me PCR dhe testin antigjen në ISHP nëVranjë – 0 pozitiv.
Pacientë të testuar me metodën antigjen në institucionintonë, gjithsejtë 701,nga të cilët 41 janë pozitivë.

Në Shtëpinë e shëndetit në Bujanoc, deri sot nga punësuarit kemi 77 punëtorë regjistruar me COVID-19, nga cilët një ka ndërruar jetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *