Asnjë i lënduar në Bujanoc nga festimi me mjete piroteknike, kryetari Arifi vizitoi Emergjencën pak para mesnatës (FOTO)

Ndrrimi i mot-moteve në Bujanoc, ka kaluar pa asnjë incident gjatë festimit, respektivisht pa asnjë të lënduar nga mjetet piroteknike, bëjnë të ditur nga Emergjenca e Shtëpisë së shendetit në Bujanoc.

”Jo, nuk kemi pranuar asnjë rast me lëndime nga shpërthimi i mjeteve piroteknike” – deklaruajnë shkurtimit për LUGINALAJM, stafi i emergjencës.

Megjithate, pak para orës 00:00, Emergjenca e Bujanocit u vizitua nga kryetari i Bujanocit, Nagip Arifi dhe drejtoresha e Shtëpisë së shëndetit, Dalliborka Pavlloviq, të cilët u informuan për gatishmërinë e stafit mjekësor për ti dal në ndihmë qytetarëve./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *