Arrin në Ukrainë “Wali”, snajperisti më i mirë në botë

“Visegrad 24” raporton se një nga snajperistët më të mirë në botë ka arritur në Ukrainë.

Siç shkruan mediumi, ai është francezo-kanadezi, i njohur me nofkën “Wali”, nga Regjimenti i 22-të Mbretëror Kanadez.

Ai ka fituar reputacionin që ka sot gjatë turneve në Afganistan, Siri dhe Irak

Ai Iuftoi në të njëjtën njësi kanadeze si snajperi me vrasjen më të gjatë në botë (3.5 km)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *