Arrestohet Diana Hrkaloviq, ish sekretare shtetërore në Ministrinë e Punëve të Brendshme

Ish sekretarja shtetërore e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Diana Hrkaloviq, u so është arrestuar, dhe siç ka mësuar Nova.rs, banesa e saj tani po bastiset.
Siç ka mësuar Nova.rs, Hrkaloviq po merret në pjestarët e Ministrisë së Brendshme të Serbisë.

Kujtojmë që emri i saj lidhet me ish ministrin Nebojsha Stefanoviq, ndërsa ajo akuzohet për shpërndorim të detyrës zyrtare, përgjim i pa autorizuar i presidentit të Serbisë, Aleksandar VuçiqLUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *