Ardita Sinani zgjidhet kryetare e Preshevës

Me 22 vota për, 9 kundër dhe 3 fletëvotime të pavlefshme, Ardita Sinani është zgjedhur, kryetare e re e Komunës së Preshevës.

Ky votim është zhvilluar në seancën e parë të Kuvendit komunal të Preshevës me përbërje të re të dalur nga zgjedhjet e 28 marsit./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *