Ardita Sinani, kryetare e re e Degës së PVD-së në Preshevë! (FOTO&VIDEO)

450

10373649_1190440770970433_5204078985781330722_nPVD-së në Preshevë, për një mandat katër vjeçar, do t’i priej Ardita Saqipi, e cila sot morri besimin e 49 delegatëve të degës.

Në  kuadër të zgjedhje brenda partiake në PVD, sot u mbajt kuvendi zgjedhor i degës në Preshevë, ku u zhvilluan zgjedhjet për kryesinë e re dhe këshillin qëndror, dhe kryetarin e degës, ku do të duhej ti prijë zgjdhedhjeve të ardhshme lokale.

Ajo që zgjoi interesim, ishte beteja për të parin e PVD-së në Preshevë, për të cilën garë, kandiduan tre delegatë; Sabri Memeti, Xhelal Memeti dhe Ardita Saqipi.

10660793_10153806696809634_1368474780_nDelegatët e kuvendit të degës, kësaj here postin e të parit të PVD-së në Preshevë, ia besuan një femreje, profesoreshës Ardita Sinanit, e cila mblodhi 49 vota, kundrejt Xhelal Memetit me 33 vota dhe Sabri Memetit me 6 vota./Lugina-Lajm/

Video:

 

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *