Amir Morina nxënës i klasës së III-të me talent të jashtëzakonshëm për pikturimim e personazheve të animuara (FOTO)

543

Amir Morina është nxënës i klasës së III-të të shkollës fillore “Naim Frashëri” të Bujanocit.

Amiri, posedon talent tëbjashtëzakonshëm në pikturimim e personazheve  të animuara të filmave vizatimor, sç edhe i ka paraqitur në vizatimet e tij. Ai ka pikturuar zanën e cila është e njohur në filmin Piter Pan./Lugina-Lajm/

P.s. ky publimi i nxënësve të talentuar, po bëhet, nëpërmjet projektit “ Kreativiteti në vepër”, të bashkëfinancuar nga Ministria e Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *