Alejna Limani, një talente e jashtëzakonshme në artin figurativ, por edhe nxënëse e përkushtuar në mësime (FOTO/PIKTURË)

Alejna Limani është nxënëse e klasës VII-3  në Shkollën fillore Muharrem Kadriu në Tërnoc.

Alejna është një nxënëse e dalluar me sjellje shembullore dhe posedon një talent të jashtëzakonshëm në artin figurative, ku çdo imagjinatë të sajën e shpreh në fleten e bardhë aty ku punimet e saja flasin vet.

Ajo, është edhe një nxënëse shumë punëtore dhe e përkushtuar në mësime.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënësit, Alejna Limanit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *