Alarm për bombë në disa shkolla të Preshevës dhe Bujanocit

Mëngjesin e sotëm, disa shkolla në Preshevë dhe Bujanoc kanë pranuar e-maila anonime për vendosje të bombave në objektet shkollore.

Siç merrë vesh LUGINALAJM, në Preshevë alarm për bombë kanë marrë gjashtë shkolla shqipe në Preshevë dhe dy shkolla (një serbe dhe një shqiptare) në Bujanoc.

Me të pranuar ketë informacion, drejtoritë kanë liruar nxënësit nga mësimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.