Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave miraton medikamentet për shërimin nga Koronavirusi

513

Në kohët kur gjysma e planetit është futur në karantinë për të luftuar me mos-përhapje virusin vdekje prurës “Covid19”, Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave (FDA) ka miratuar medikamentet që shërojnë coronavirusin.

“Plaquenil + Zithromax + Ventolin” është formula e barnave që luftojnë dhe shërojnë Covid 19.

Sipas të dhënave paraprake formula e kurimit është: Plaquenil që është ilaçi i përdorur për të luftuar virusin “Malaria”.

Sugjerohet të jepet në dozën e 200 mg ose 400 mg, dhe do të jepet si masë parandaluese për t’u mbrojtur nga virusi njëherë në 21 ditë, ndërkohë që do të duhet të shoqërohet me ilaçin Zithromax, një ilaç që gjendet në farmaci dhe përdoret për të kuruar Artritin dhe Lupus.

E thënë me thjeshtë kura është ilaçi kundër Malarias plus antibiotik i thjeshtë do të mund të shërojnë të prekurit me Covid 19.

Mesa duket kërcënimi i virusit famëkeq dhe vdekjeprurës #Covid19 tashmë i ka orët e numëruara, edhe pse në ditët e ardhshme do të ketë më shumë informacion
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *