„8 femnat” në Bujanoc!

245

aNë Bujanoc, do të mbahet ekspozita e hapur, në të cilën do të marrin pjesë artistë nga Kosova dhe Lugina e Preshevës.

Sheshi i qytetët të Bujanoct të shtunën e 6 majit, do të mbledh artistë të ndryshëm nga Kosova dhe Lugina e Preshevës, të cilët me krijimtarinë  e vet, do të shfaqen me piktura dhe fotografi.

Ekspozita do të jetë e hapur dhe do të mbahet në ambient të hapur, e para e këtij lloji në ketë formë të organizuar, ku të gjithë të interesuarit mund të jenë pjesë e vizitorëve.

Hapja e ekpozitës do të bëhet të shtunën me fillim prej orës 19:00, në sheshin e qytetit të Bujanocit, nën organizimin e “ART SPACE” nga Bujanoci./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *