Arrestohen deputetët Rexhep Selimi dhe Fisnik Ismaili

397

Ndërkohë, Selimi nuk ka pranuar të hyjë në veturë të policisë, por ka shkuar deri në Stacion me veturën e tij i shoqëruar nga policia.

Video:

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *