12 vjetë nga vrasja e kryeministri Gjingjiq; Vuçiq vendos kurora lulesh!

318

vuc48dic487-i-c491inc491ic487-dvaAnëtarët e Qeverisë së Serbisë, sot kanë vendosur kurora lule në pllakën përkujtimore të kryeministrit të vrarë, Zoran Gjingjiq.

Kryeministri Aleksandar Vuçiq dhe ministrant qeveritar kanë vendosur kurora lulesh te pllaka përkujtimore në oborrin e ndërtetsës së Qeverisë së Serbisë, në vendin ku 12 vjetë më pare është vrarë kryeministri Zoran Gjingjiq.

Ndërsa, gjatë ceromonialit të vendosjes së kurorave të luleve, nuk kanë prezentuar ministrja Zoran Mihajloviq, Dushan Vujoviq dhe Jadranka Joksimoviq, të cilët për momentin janë jashtë vendit.

Kryeministri serb dhe lideri i Partisë Demokratike, Zoran Gjingjiq, ka mbetë i vrarë nga atentati më 12 mars të vitit 2003, përderisa po hynte në objektin e qeverisë./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *