Sonte në ‘Studio e hapur’ të RTP-së, e ftuar Ardita Sinani

339

Në emisionin e sontëm ‘Studio e hapur’, të prodhuar nga Radio Televizioni i Preshevës, e ftuar është, kryetarja e degës së PVD-së në Preshevë, Ardita Sinani.
Sinani, do të debatoj për ngjarjet e fundit politike në Preshevë, pas vendit të Qeverisë së Serbisë, për mënyrën arbitrate, të emërimit të Shqiprim Arifin për kryetar të organit të përkohshëm.
Emisioni i sontëm, me mysafire, Ardita Sinanin, do të filloi nga ora 20:00 dhe do të jetë në transmetim të drejtëpërdrejtë./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *