Medvegjë: Prezentohet fjalori “shqip-serbisht;serbisht-shqip” i mbështetur nga Komisariati për pakica pranë OSBE-së, dedikuar filloristëve

1452

Në shkollën fillore “Zenel Hajdini” në Tupallë të Medvegjës, gjatë së premtes (dje) u bë prezentimi i ‘fjalorit të vogël’ , shqip-serbisht;serbisht-shqip, të përkrahur nga Komisariati i lartë për pakica pranë OSBE-së.
Në prezentimin e fjalorit, ishin prezent edhe Tihana Leko, komesinoere e lartë për pakica, ndihmëskryetarja e komunës së Medvegjës, Leme Xhema, drejtoresha e shkollës, Arlinda Kadriu dhe përfaqësues të Trupit Koordinues.
Ky fjalor, defikuar filloristëve, financiarisht është përkrahur nga Komesariati për pakica kombëtare, ndërsa është hartuar nga ekspertë të gjuhës nga Tirana dhe Beogradi./Lugina-Lajm/
0 thoughts on “Medvegjë: Prezentohet fjalori “shqip-serbisht;serbisht-shqip” i mbështetur nga Komisariati për pakica pranë OSBE-së, dedikuar filloristëve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *