10 Bursa për studentët e Luginës së Preshevës

Universiteti Metropolitan në Tiranë, pas një komunikimi me Këshillin Kombëtar Shqiptar ka vendosur të ndajë 10 bursa për studentët e Luginës së Preshevës në programet që ofron si: Fakulteti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës, Fakulteti i Shkencave Kopjuterike dhe IT, dhe Fakulteti i Ekonomisë.

Ftojmë të gjithë ata që janë të interesuar të aplikojnë dhe të shfrytëzojnë këtë mundësi që i ofrohet për herë të parë studentëve tanë!

Falënderoj Presidentin e UMT-ës z. Arjan Çukaj si dhe një falënderim të veçantë për Dekanen e Studentëve znj. Romilda Lika dhe znj. Bisej Kapo.

Për informata më të hollësishme rreth programeve të studimit që ky universitet ofron, vizitoni linkun e mëposhtëm:

Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *