“1 Dhjetori” u shënua edhe në Bujanoc! (FOTO)

367

12319474_10153765902349634_194684994_nMe rastin e ditës ndërkoombëtare kundër virusit “AIDS”, pjestarët e Kryqit të Kuq nga Bujanoci, realizuan një perforamë, nga ku dhanë informacione rreth sëmundjes, respektivisht të mbrojtjes nga virusi vdekjeprurës “AIDS”.
1 Dhjetori, dita ndërkombatëre kundër HIV-it, u mundësoi qytetarëve bujanocas të mësojnë më shumë nga virusi dhe efektet e tij. Dhjetra përfaqësues të Kryqit të Kuq nga Bujanoci, shpërndan informator të ndryshëm, rreth mbrojtjes dhe trajtimit të sëmundjes së HIV-it. Aksioni i sotëm ishte solid, u konsiderua me karakter human./Lugina-Lajm/

12312134_10153766063279634_1445295814_n

12325396_10153765901804634_1698044802_n
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *