Aktuale

Më të rejat

Sporti

Të gjitha lajmet

PVD: Shpenzimi i 195.200 dinarëve është për iftarin në natën e Kadrit në Preshevë, kryetari Arifi po tenton t’i barazpeshoj shpenzimet e veta për dreka-darka me ato të iftarit për besimtarë (DOKUMENT)

Kryetari i komunës së Preshevës i zënë ngusht nga publikimi i harxhimeve enorme, të...

Kossnet: Qytetarët të ngrenë zërin ndaj zyrtarëve të pasuruar

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip S. Kosnett, duke folur për...

Shoqata Kulturore “Dituria”, me disa aktivitete kulturore shënon 23 Prillin, Ditën Ndërkombëtare të Librit dhe Autorit

Shoqata Kulturore “Dituria”, me disa aktivitete kulturore shënon 23 Prillin, Ditën...

Kryetari Shaip Kamberi nënshkruan kontratën 4.7 milionë dinarë, donacion nga MPL

Kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, ka nënshkruar të hënën kontratën...

Komuna e Medvegjës përfiton 1.4 milionë dinarë nga Ministria e Pushtetit Lokal, kryetari Arsiq nënshkruan kontratën

Nga konkursi i shpallur i Ministrisë së Pushtetit lokal dhe vetëqeverisjes lokale,...

TRISHTIMI I QUAJTUR MOBILIZIM….

Me theks Flet pas 20 vjet Nexhmedin Saqipi, koordinator i Shoqërisë Civile Nexhmedin...